Referencer

Gryphon - logo  Gryphon Audio Designs

Søren Slebo 2016. Foto: Henrik Bjerg - copyright

 

Søren Slebo er en vigtig spiller i udviklingen af Gryphons produkter.
Han har suverænt været i stand til at omsætte designvisioner og skitser til produktionsrealistiske produkter og har også kunnet bidrage med kreative løsninger.”

Flemming E. Rasmussen

CEO & Founder

www.gryphon-audio.com

 

& logo   Hans Thyge & Co

 

Vi er glade for samarbejdet med SleboTech, fordi Søren Slebo har en meget fin forståelse for alle aspekter af designprocessen lige fra det æstetiske udtryk til de endelige engineerings og dokumentation. Det er vigtigt for en design-tegnestue som vores, at der er en stor forståelse for processerne, således at besparelsen ved at arbejde med eksterne ikke går op i unødig kommunikation. Søren Slebo arbejder systematisk og målrettet, hvilket har stor værdi

Hans Thyge Raunkjær

Hans Thyge & Co.

 

Trip Trap - logo  Trip Trap Denmark A/S

Søren har været en meget værdifuld spiller i de konkrete designprocesser. Han har med en sjælden kombination af teknisk/håndværksmæssig kompetence og æstetisk sans sat markante fingeraftryk på mange af de produkter, der blev udviklet i den tid, han var ombord på Trip Trap.”

Anders Bundgaard

Tidligere direktør, Trip Trap Denmark A/S

 

VE2 - logo  VE2

 

Jeg har gennem en lang årrække haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Søren Slebo i produktudviklingssammenhænge. Sørens evne til at indgå i et team er enestående – hans evne til at holde snuden i sporet og jagte de rigtige løsninger ligeså.
Derudover besidder Søren en dejlig humor og er altid med til at skabe en god arbejdsstemning og teamspirit.
Jeg kan uden videre omsvøb varmt anbefale Søren som samarbejdspartner.

Hugo Dines Schmidt

Industrial Designer/Partner

www.VE2.dk