Om SleboTech

Produktudvikling, konstruktion og dokumentation

SleboTech løser en lang række opgaver inden for produktudvikling, konstruktion, dokumentation samt brugs- og samlevejledninger.
Virksomhedens portefølje er mangfoldig og rummer produktløsninger til både HiFi-branchen, inden for møbel- og interiørområdet og til mindre stålkonstruktioner og småhuse.

SleboTech blev etableret i 2011 og drives af Søren Slebo Hansen, som er en dedikeret produktudvikler med en alsidig baggrund og mange års erfaring.

I enhver opgave fokuserer SleboTech på at opnå resultater gennem interesse for mennesket bag opgaven, opgavens egenart og for den gode håndværksmæssige løsning. Tilgangen centrerer sig om at skabe merværdi gennem kobling af den relationelle tilgang og et højt håndværksmæssigt kvalitetsniveau.

Ambitioner, kvalitet, engagement, æstetik, ordentlighed og fordybelse er omdrejningspunktet for SleboTechs tilgang til virksomhedens kunder. Gennem et nært samarbejde udfolder vi et forløb, hvor SleboTech kan være med fra start til slut i processen eller hvor Slebo Tech løser specifikke opgaver undervejs i forløbet.

Opgavens art og udviklingstrin aftales i tæt dialog, så kundens og SleboTechs forventninger kontinuerligt afstemmes. Sparring, teamwork, fokus på funktionalitet og et realistisk blik for produktionsdelen er blandt de faktorer, som sikrer at vi er fælles om et projekt og sammen kommer i mål.

SleboTech tilbyder stor fleksibilitet i opgaveløsningen og kan arbejde helt eller delvist hos kunden eller fra SleboTechs adresse i Østjylland.

Kontakt Slebo Tech allerede i dag for en indledende snak om et potentielt samarbejde.